Meteen naar de inhoud

NAH en corona

Geachte lezer,

Het is een rare tijd waarin we leven. Corona domineert ons leven al sinds maart 2020. Hierdoor hebben we al bijna een jaar geen bijeenkomsten meer gehad. We hebben ondertussen niet stil gezeten. Deze tijd hebben we benut door subsidie aan te vragen bij Stichting het P.F. Bergmansfonds, gevestigd in Tilburg om een flyer en een website te ontwikkelen voor het Lotgenotencontact Midden-Brabant. Zo zijn we beter te vinden voor mensen met NAH en hun naasten. En voor andere belangstellenden.

Tot onze vreugde is de subsidie toegekend en konden we hiermee aan de slag. Het resultaat mag er zijn: een mooie flyer en een professioneel uitziende website, gemaakt door Mirjam van den Berg van Vrouwsel.nl.

Voorlopig zit het er nog niet in om weer bijeen te komen, maar als de gewenste effecten van de vaccinaties uitkomen, hopen we jullie in het najaar weer te mogen begroeten.

Mocht je toch behoefte hebben aan persoonlijk contact in de vorm van een gesprek of vragen hebben, vult u dan het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Pas goed op jezelf en elkaar in deze verwarrende tijd.