Ga naar de inhoud

NAH inloopspreekuur.

Een nieuw Inloopspreekuur voor mensen met NAH

Heb je vragen over je leven met Niet-aangeboren Hersenletsel en behoefte aan een luisterend oor, dan kun je binnenkort terecht bij het Inloopspreekuur waar geschoolde ervaringsdeskundigen je te woord staan.

In Midden-Brabant start een pilot in het Revalidatiecentrum Leijpark. Naast de Breinlijn waar je altijd telefonisch met vragen terecht kunt, komt er nu ook een fysieke plek bij, waar je lotgenoten ontmoet die met je in gesprek gaan. Elke derde woensdagochtend in de maand zijn ervaringsdeskundigen aanwezig die je daar ontvangen.

Ervaringen hebben geleerd dat je na je revalidatie je leven weer zelf moet oppakken, maar dat je herstel dan nog niet altijd rond is. Thuis loop je nog met vragen, of wil je nieuwe wegen inslaan maar is de weg er naar toe nog niet geplaveid. Uitbehandeld betekent niet dat je er dan alleen voor staat.

En aangezien NAH ook verder in je leven een rol blijft spelen, kan het zijn dat er een moment komt dat het fijn is als iemand, die je begrijpt een ‘’stukje met je meewandelt”. Dat geldt overigens ook voor partners van mensen met NAH of andere naastbetrokkenen (zoals ouders, kinderen, vrienden). Ook zij zijn van harte welkom op het Inloopspreekuur.

Je hoeft je vooraf niet aan te melden. Tussen 10.00 en 11.30 uur wordt je ontvangen met koffie en thee. Bij de ingang van het revalidatiecentrum staat waar je de ervaringsdeskundigen kunt vinden en er zijn geen kosten aan verbonden.

Graag zien we jullie vanaf 15 maart 2023 op het Inloopspreekuur.

Revalidatiecentrum Leijpark

Professor Stoltehof 3

5022 KE Tilburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *